Dagen före idag

Hej och välkommen till igår. Jag jobbade bara kort dag och började inte förrän elva. Startade således med finfrukost. Försökte sedan strukturera alla mina pågående projekt framför datorn men blev ganska snurrig av allt och tog en promenad istället.

Tänkte att stegen skulle få ordning på snurret. Stegen istället för surfandet. Jag har nu så många roliga projekt på gång men det är svårt att få struktur ibland när en är ens egen chef och många saker fortfarande hänger i luften.

Ganska kallt i luften på morgonen nu för tiden. Nu i september. Nå väl, friskt är det i alla fall. Jag tycker att det är så trevligt att det hela tiden byggs nytt i mitt område. Jag följer varje huskropp som skapas från grävstart till färdig byggnad. Väldigt spännande. Hoppas att jag en dag vågar fråga någon byggherre om jag får komma innanför avspärrningen och kolla mer ingående. #dröm.

Funderade på att lägga mig ner i gräsängen och slukas upp men blev rädd för småkryp så jag gick hem efter min promenad istället.

Gjorde mig i ordning och blev så fin att jag bjuder på en söt posé. = Utstuderad eller konstlad kroppsställning. Jo tack.

Åkte till receptionen och jobbade några timmar. Svarade på mail, checkade ut och in, bokade och fixade med ditt och datt. Det var väldans kul.

Havet och himlen var så här fina när jag stämplade ut efter en blott fem timmar arbetsdag. Jag gick och doppade händerna och fötterna i vattnet. Jordade mig och andades djupt innan jag körde hem.

Var för mätt för middag men för hungrig för ingenting så jag åt oliver, inlagda vitlöksklyftor, soltorkade tomater och vegansk skagenröra och drack ett glas mangokombucha som jag bryggt i några veckor. Kombuchan fick riktigt högt betyg av smakpanelen.

Jag läste en bok…

och drack matchalatte. Smällde i mig lite c-vitaminer. Tänkte att det skulle göra susen. Sedan förhörde jag läxor, betade av några saker på att-göra-listan och städade badrummet.

På kvällen tog vi en promenad och allén var så här fin.

Blommorna kämpade tappert mot september.

Jag åt chiapudding gjord på kokosmjölk med banan, hallon och blåbär till kvällsmat.

Avslutade dagen med att se på Valeria på Netflix och med några godbitar för att väga upp min nyttiga dag och få en bra balans. Somnade vid halv elva och var som vanligt taggad på att vakna upp till en ny dag som ju är idag. Hoppas ni har en bra dag!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s