5 kristaller för hösten

Citrin:

Citrin är en positiv och peppig kristall med stor dragningskraft som stimulerar oss att se saker positivt, förbättrar motivationen och stärker din inre kraft och kreativitet. Den hjälper oss att se det ljusa i tillvaron och attraherar glädje och positivitet. Kristallen kan bäras som en amulett för att stärka självkänsla och självförtroende och avlägsnar destruktiva tendenser. Stimulera din kreativitet genom att bära ett smycke med citrin runt halsen i direkt kontakt med din hud eller köp en slipad citrinspets och ställ den på ditt skrivbord som ett fuck off till höstmörkret.

Pyrit:

Pyrit är en mycket positiv sten som stänger ute negativ energi. Den hjälper dig att uttrycka förmågor och potential och stimulerar idéflödet. Stenen är perfekt att ha när du planerar stora affärsidéer och har rykte om sig att vara en riktig pengamagnet. Lägg stenen i en påse under kudden, ställ en pyrit på skrivbordet för att ge ny kraft åt området runt omkring eller lägg den i en påse i fickan när du ska in på lönesamtal hos chefen.

Ametist:

Är du stressad och har svårt att komma ner i varv så är Amestisten perfekt för dig. Ametist sägs vara en extremt stark och beskyddande sten med hög andlig vibration. Stenen har ett välkänt rykte om sig om att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Den blockerar geopatisk stress och negativa energier i omgivningen samt har starkt läkande och renande krafter. Ha stenen med dig i fickan som en skyddande amulett mot negativitet och stress. Ta upp och håll i den när du behöver eller lägg ametisten bredvid dig när du sover. Stenens sägs fungera mot både huvudvärk, mardrömmar och sömnproblem.

Grön Kalcit:

Grön Kalcit sägs hjälpa dig att uppfylla dina drömmar och är en perfekt sten att ha med sig i väskan eller fickan. Den hjälper dig att släppa taget om beteenden som håller dig tillbaka. Grön Kalcit kan användas för att manifestera det du vill ha i livet. Använd den som en amulett mot någon försöker prata vett i dig angående dina drömmar. Kom ihåg att det bara är de orädda som vågar drömma stort. Stenen hjälper dig att koppla samman helheten med ditt eget hjärta och stärker din självkänsla. Grön Kalcit balanserar och renar för att du ska kunna ta emot ny energi i hjärtchakrat.

Bild lånad från https://www.agarbathi.se

Lepidolit:

Gör hösten dig stressad eller deprimerad så är Lepidolit en sten för dig. Stenen är lugnande och dämpar sömnproblem och emotionell stress. Lepidolit hjälper dig att balansera dina känslor och sägs vara djupt emotionellt läkande. Stenen är också perfekt att ha till hands när du genomgår förändringar av olika slag. Använd gärna Lepidolit när du mediterar eller lägg den på badkarskanten när du tar ett avkopplande bad.

Var snäll mot dig själv i höst. ❤️❤️❤️

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s