Saker jag testat det senaste

Jag brukar köpa med det här extremt goda bredbara pålägget, White Coconut Spread från La Vida Vegan, hem från Spanien. Det är det godaste pålägget jag någonsin har ätit, om en nu kallar söta spreads pålägg. Nu vädjar jag till web-butiker i Sverige, snälla, ta in den här produkten i ert sortiment. Jag kommer att köpa skitmånga burkar. Nutella, släng dig i väggen.

Jag blev bjuden på den här efterrätten för ett tag sedan. Haupia är en traditionell kokosmjölksbaserad hawaiiansk efterrätt som ofta finns på luaus och anda lokala sammankomster på Hawaii. Det är som en pudding i konsistensen och just den här var smaksatt med matchapulver. Ganska gott men också märkligt.

Jag har varit med en person som har gjort ett pricktest och reagerat på kvalster. Vi blev rekommenderade att köpa svindyra kvalsterskydd till sängen, eftersom det inte går att minska kvalsterallergi genom at byta lakan och örngott eller städa bort damm, då kvalster lever inuti madrass, kudde och täcke. Kvalsterskydden skulle minska risken att andas in allergen under natten och på det sättet minska allergibesvären och förbättra sömnen. Sängen är normalt den största allergenkällan, om ni inte redan visste det.

Har det hjälpt? Var det väl investerade pengar?

JA!!! Det har hjälpt så otroligt mycket. Rekommenderar lakanen till alla som har besvär av kvalster. Här finns lakanen: https://www.medeca.se/kvalsterallergi/kvalsterskydd/bestall

Tips! Vårt försäkringsbolag täckte upp för en stor del av kostnaden.

Jag har testat fler varianter av den veganska glassen från Lejonet & Björnen. Citronsorbet hade lite väl mycket citronsmak för min smak men Vegansk Coconut Dream var mycket riktigt en dröm. Hallonsorbet var också utsökt att ha i munnen.

Jag har testat Avril Nail Polish 7-free. Nagellacket är veganskt och utan otäcka ingredienser (parabener, formaldehyd, ftalater, tolken, xylen, kamrer och kolofonium) som är kända för att vara skadliga för hälsan. Hållbara, hög glans, lätta att applicera och snabbtorkande. Tummen upp!

Finns att köpa här: https://www.jordklok.se/sv/articles/2.72.3557/avril-nail-polish-7-free-7-ml?utm_source=adtraction&utm_medium=affiliate&utm_campaign=Vegobeauty&at_gd=7B358904DF7079E8C1F4EEB53C7627915C31FB8F

Bild lånad från blomsterlandet.se

Jag har prövat att dela en vilt växande Monstera i flera delar. Det gick inte så bra. De nya plantorna ser inte glada ut alls. Jag måste ha gjort något fel. Får nog läsa på innan nästa gång.

Jag har ätit de här Softa Rabarberna från Saltå Kvarn. Utan tillsatser, ekologiska, fiberrika och sötade med äpple. Bättre än allt smågodis i världen faktiskt.

Jag fick den här Veganvänliga After Sun Lotion från Maria Åkerberg i present och det kan faktiskt vara första gången i mitt liv som jag äger en After Sun Lotion. Det har gått bra utan hittills men jag gillade ändå känslan av att ta hand om huden efter att ha exponerat den för solen. Aloe Vera, Citrongräs och Havtorn sades samverka för att bevara hudens solbränna längre. Karotin, från morötter, utlovades vara välgörande för torr hud, motverkar fria radikaler och bidra till nybildningen av celler. Ja, jag vet inte, jag är ingen expert. Jag har alltid varit väldigt skeptisk inställd till krämer men jag måste erkänna att jag gillade den här. Och jag gillar Maria Åkerbergs tänk. Krämen får också extra plus för att den är naturligt självkonserverande.

Jag har tänt en hel del doftljus det senaste och vill verkligen rekommendera att göra det även på sommaren. Helst vill jag alltid ha ett doftljus tänt på mitt skrivbord när jag jobbar. Det hjälper mig att hålla nere stressen och hålla rätt fokus. Doftljusen från Bomb Cosmetics är 100% Handmade, Cruelty free och Vegan friendly. Det här ljuset, Passion Fruit Sundae Candle, med doft från rena essentiella oljor av apelsin och mandarin luktar fantastiskt.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s