Två dygn på Green Garden Eco Resort

Vi har åkt på semester på semestern skulle en kunna säga. Efter mängder av dagar i lägenheten på grund av sjukdom, som vandrade från den ena till den andra till den tredje, kände vi att det var dags att hitta på något annat. Vi checkade ut och checkade in.

Nu när döden har trätt in har jag blivit bra på att spendera sparpengar. Jag brukar vara bra på att inte slösa i onödan men i några månader har jag nu istället varit ganska gränslös. Inte tyckt att det här är onödan. Tänkt att det är ett undantagstillstånd. I höst ska jag återgå till mitt normala liv ekonomiskt. Men inte förrän då. 

Jag behövde free wifi, behövde jobba lite. Vi behövde stay connected en stund, behövde omvärlden, behövde lite flärd. Vi slog på stort. Hängde en stor del av tiden på terassen som var så här fin. Hotellet ligger i Las Americas och var mycket trevligt, tyst, lugnt och lagom stort.

Vi lagade ingen mat fast vi kunde. Eller jo, vi värmde hämtmat i micron.

Hade fint badrum.

Slappade i solstolar vid poolen, badade jättemycket. Även jag. Läste ut en bok. Närmare bestämt Haggan. Slöade och såg serier.

Uppskattade växtligheten.

Åt melon, vindruvor, frallor och nötter till frukost. Kaffe, churros och juice. Stekta tomater, mer kaffe, apelsin, torkad frukt och ananas. Bärkompott, plommon och nektarin. Fler churros. Var så glada över att kunna få dessert till frukost fast vi är veganer. Det är oftast omöjligt på hotell.

Vilade på flera av de trevliga platserna som de här solsängarna till exempel.

Och på trevliga bänkar som fanns lite varstans.

Schackrutig lobby. Höstens modetrend, fast på kläder då. Efter två sköna dygn åkte vi till frisören och sedan hem igen, tillbaks till lägenheten. Nöjda.

Pictures are lent by https://www.greengardenresort.com

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s