Vecka 24

Det stod i mitt horoskop förra veckan att energin hos mig skulle vara raslös och otroligt peppig. Så trevlig, tänkte jag, att äntligen få känna rastlöshet igen. Det betyder alltid att det kommer att hända roliga saker om ett kort tag. Rastlösheten är ofta den som driver mig, den som får igång mig, den som får saker att ske. 

Sedan du fysiskt försvann från Moder Jord har jag vadat genom grumliga dagar och levt flera nivåer längre ner än vanligt. Det har varit hemskt. Jag har mått så jävla dåligt. Jag har sörjt komprimerat, koncentrerat och intensivt. Jag har djupdykt i smärtan och saknaden. Alla har sitt sätt att sörja på och det här var mitt. Den senaste veckan har jag känt livet på den nivå jag brukar vara på. En nivå med livsglädje, kärlek och fascination som grund. Jag fick ett skrattanfall när jag styrketränade. Jag blev tårögd av tacksamhet när jag såg kusinerna bada ihop. Jag känner att livet pockar på uppmärksamhet. 

Det stod i mitt horoskop att det gäller för mig att bli medveten om vad jag vill ha och ta det. Att jag ska sätta tonen och standarden för vad som är välkommet i mitt liv och inte. Det stod att jag skulle hålla mig till mina drömmar och göra de saker jag gillar allra mest. Jag tänker att det blir en bra riktning. Att ha jävligt kul och fortsätta drömma. Jag älskar ju det här med att leva. Det här livet på jorden. Mitt flow skulle vara nytt fokus så jag tänker fokusera på att leva och inte på att överleva. Det stod att valet är mitt, att jag är fri nu.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s