Månaden som gick

Månadens bästa köp:

Ett loungeset från Jysk som inte är det snyggaste jag sett men som var högst prisvänligt och ändå överträffade förväntningarna när det anlände. Setet kommer fylla sin funktion på vår uteplats under de få år som vi kommer behöva det här.

Månadens mest onödiga köp:

Ett par jeans från H&M som såg fina ut på bild men som var supertråkiga i färgen irl. De fick åka tillbaka på posten. Jakten får fortsätta.

Månadens bästa tv-program/film:

Snabba Cash på Netflix.

Månadens bästa klädesplagg:

Min nya kavaj som jag tröst-shoppade när allt kändes hopplöst. Den har gjort mig glad många gånger.

Månadens bästa maträtt:

Rallargryta, gjord på Sojafärs, som mina föräldrar bjudit oss på och som vi fått med hem som matlådor. Jag känner alltid väldigt mycket tacksamhet när jag äter mat som någon annan har lagat åt mig.

Månadens godaste dryck:

Nozeco från Frankrike. Fruktig, något blommig smak med liten sötma, inslag av päron, honungsmelon, fläder och citrus. Mycket god.

Månadens naturupplevelse:

En bäck med porlande vatten i en minneslund.

Månadens roligaste händelse:

Att börja bygga en trädkoja i skogen.

Månadens tråkigaste händelse:

Att kämpa med sorgen, saknaden och kärleken.

Månadens Self-treat:

Har mest tagit hand om andra den här månaden och satt mig själv lite bakom. Det blir väl så när ens barn förlorar sin pappa. Men jag har kämpat mig igenom en del springrundor. Det har varit oerhört hårt att springa genom chock och sorg men efter en månads olustigt slit är jag tillbaka i hyfsad form igen. Kämpa! Kämpa!

Månadens kreativa projekt:

Room in progress.

Vi fick ett sovrum och en stor walk-in closet över så jag har fått både ett eget sovrum och ett kontor plus att vi har inrett på nytt i vardagsrummet med saker vi redan hade. Och så har jag målat om. Vitt som vanligt. Tål inget annat.

Månadens dessert:

En jätte-cupcake och en minitårta i en och samma. 10 av 10 fick den. Tårtbottnar med perfekt jordgubbs- och hallonkräm emellan, kakform gjord av marsipan, frosting, guldfärg och strössel på toppen. Holy Heaven!

Månadens känsla:

Sorg.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s