Månaden som gick

Månadens bästa köp:

Några impulsköp som jag har unnat barnen. Bland annat det här.

Månadens mest onödiga köp:

Ett inköp på en begravningsbyrå för 16.000:-. Onödigt livet, att det skulle behövas redan.

Månadens bästa tv-program/film:

Robinson och New Girl har hjälpt oss genom månaden.

Månadens bästa klädesplagg:

Bild lånad från https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0805000010.html

Mina löparjackor!

Månadens bästa maträtt:

Har haft otroligt svårt för att äta sedan min man dog. Tack moder jord för att sallad, frukt och nötter finns.

Månadens godaste dryck:

Briska Äppelcider med smak av jordgubb och rabarber.

Månadens naturupplevelse:

Att vara vid havet och i skogen vid Särö Västerskog med en familj som finns för mig i vått och torrt. Jag var rejält nedslagen den här dagen men det var ändå fint. Naturen är alltid helande och tar alltid emot en som en är.

Månadens roligaste händelse:

Mycket svårt att hitta en rolig händelse som inträffat den här månaden. Den har inte varit rolig alls faktiskt. Fast nu kom jag på att den inleddes med påskafton och då hade jag kul. Det var innan allt föll.

Månadens tråkigaste händelse:

Att ta farväl av min man och veta att jag aldrig igen i det här livet kommer sitta med honom och prata så som bara vi kunde.

Månadens Self-treat:

Att pausa allt.

Månadens kreativa projekt:

Jag tog fram ett pussel på tusen bitar som har legat på köksbordet som terapiarbete för mig, barnen och alla som kommit på besök. När orden tagit slut har vi letat bitar i tystnad och det har varit fint att bygga ihop något tillsammans och känna närhet. När första pusslet var lagt gick vi på nästa.

Månadens dessert:

En väldigt god och fin minitårta som jag fick serverad på påskafton!

Månadens känsla:

Sorg.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s