Vecka 14

Ett liv kan framträda så tydligt i efterhand. Men när en lever det, är mitt uppe i det, är det lätt att tro att saker bara sker. Dagar går, händelser inträffar, ord blir sagda, handlingar utförda. Det är svårt att se hur allt hänger ihop när en samtidigt som allt sker ska jonglera själva livet utan att tappa det i golvet. Ofta är det först efteråt en märker hur allt hänger samman. Hur allt som hände var en del av helheten.  

Ibland när tunga saker händer brukar jag tänka på att det inte kommer att kännas tungt i all evighet. Att nuet kommer att bli då. Att den stora saken kommer vara mycket mindre sedan. När tiden har runnit på ett tag och lagt sig på ett lagom avstånd. Det är lätt hänt att försöka skjuta allt jobbigt åt sidan, att tänka att det dåliga är onödigt och oturligt. Men allt som händer längs vägen har en betydande roll i ett större sammanhang. Omfamna ditt liv, din väg, dina prövningar och din lycka. Det är din väg i livet. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s