Vecka 12

Vill jag ha något, uppnå något, så satsar jag järnet, mot alla odds i världen. Jag tänker att nästan ingenting är omöjligt. Det gäller bara att prioritera och omprioritera. Jag älskar att resa men under tre år reste jag bara inom Sverige ett fåtal gånger. Det sparade mig väldigt mycket pengar som jag istället la på hög. Det fanns dagar då jag deppade för att jag alltid var på samma plats. Men jag har förmågan att vara extremt fokuserad när jag vill något, så jag lät känslorna finnas där och försvinna. Jag tänkte framåt, bortom dagen, bortom det grå vädret och höll ut. Det finns något fett i att försaka och kämpa. Alla andra pengar som blev över la jag i samma hög. Det blev ändå en del. När en avstår från mycket som inte är absolut nödvändigt går det att spara även på en låg lön. Fast jag tog ett extrajobb också för jag gillar inte att vänta för jäkla länge. Det blev en handpenning till slut av allt det där sparandet. Och en lägenhet på en solig ö.

Jag får sällan något gratis. De flesta får nog inte det. Jag får ofta slita hårt för det jag vill ha. Ändå har jag stora drömmar och vilda planer. Det tycker jag människor ska ha. Jag läste precis att många arbetsplatser efterfrågar anställda som tar initiativ, kan lösa problem och har driv- och handlingskraft och då tänkte jag att jag borde vara en dröm att anställa. För är det något jag är grym på så är det att starta nya projekt, lösa omöjliga situationer och kämpa på tills allt funkar. Kanske är det så att jag har en väldigt effektiv turbomotor inuti.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s