Vecka 6

Jag är tvilling, ett lufttecken. Faktiskt det mest typiska lufttecknet. Luft, den gasblandning som finns överallt omkring oss i jordens atmosfär. Det som vi behöver för att kunna andas. Personer födda i lufttecken sägs ha ett sangviniskt temperament. Livligt, växlande, sorglöst. Luftelementet står för våra tankar och vår kreativitet. Luft är kraftfullt och inte så lätt att styra. Att vara ett lufttecken innebär ofta ett sökande efter svar på existentiella och andliga frågor. Lufttecken jobbar ofta med sig själva, är nyskapade och har lätt för att kommunicera med andra människor. Jag har en hel del luftmänniskor runt mig. Vågar, Vattumän, Tvillingar. Det är skönt. Jag gillar att ha det mesta i luften. En behöver inte tro på astrologi för att tro eller veta att olika människor dras till olika element. Eller är sammanbundna med dem. De flesta människorna domineras tydligt av ett av de fyra elementen. Det behöver inte vara något mer med den saken. Men det kan vara det. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s