Vecka 3

Det som händer, det händer. Om jag inte kan påverka saker som händer måste jag acceptera dem och flyta med. Acceptera att lika naturligt som livet innehåller glädje och kärlek så innehåller det även lidande och problem. Allt tillsammans är väsentliga delar för livets helhet. Det som avgör ens livskvalitet är inte är hur en har det, utan hur en hanterar de svårigheter en ställs inför. Jag försöker ofta påminna mig om att allt förändras. Det är en tröst när livet kör ihop sig. Den förtvivlan, sorg, oro och ilska som en känner kommer förändras om en inte ger den nytt bränsle genom att hela tiden tänka på hur ont det gör eller hur hemskt en har det. Jag tränar alltid på att låta känslorna infinna sig när de kommer, tillåta dem och inte vara rädd för dem. Jag låter dem överskölja mig och kommer ihåg att jag sedan måste släppa taget om dem när de sagt sitt. Låta dem dra sig undan. Låta trycket lätta.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s