DIY Väggdekoration

Jag har knåpat ihop en fin väggdekoration som jag tänkte tipsa om. På en promenad i slutet på förra året hittade jag en pinne som jag gillade. Tänkte då att den kunde bli fin till något framtida projekt. Jag tog med den hem och lät den torka. Sedan knöt jag på band som jag tyckte var fina och fäste dem med limpistol. Tyckte den blev fin i all sin enkelhet.

Vill du göra en själv är allt du behöver en pinne, tråd, band och eventuellt lim för att fästa banden.

Jag gillar att naturen får komma in.

Häng upp på en bra plats.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s