Vecka 49

November är snart slut och jag är glad för det. Om jag måste kategorisera månaderna hamnar den månaden i botten. Tycker att den är en ganska mörk, blöt och trist transportsträcka till den lite mer livade december. Hade jag fått välja hade jag alltid varit utomlands i november men det är inte alltid jag som väljer, det är inte alltid min vilja kan hamna längst fram. Inte sedan jag blev en människa med ansvar. En människa i en grupp. 

November 2020 kommer nog många minnas som en kass tid men för mig personligen har den varit bättre än på många år. Jag har inte kastats in i någon traumatisk händelse och behövt göra mun mot mun metoden för att rädda liv. Jag har inte behövt ta ett till jobb för att mitt heltidsjobb slutade vara avlönat. Jag har inte varit rädd för att hemska män ska göra mig illa. Jag har inte precis blivit snuvad på min livs resa som jag kämpat för att få till i tio års tid. Jag har inte varit allt för uttråkad och rastlös. 

Dagarna i november har sprungit förbi. Ibland har jag tänkt att dagarna går för fort. Sedan har jag tänkt att det är ganska skönt att dagarna går fort i staden. Att tiden tickar snabbare här. Det passar mig bra just nu att dagarna flyter på en efter en och att jag har skruvat upp tempot ett hack. Ändå behöver jag fortfarande sällan jaga tid. Det är alldeles för jobbigt tycker jag, den jakten, den gör mig ledsen och illamående. Jag försöker alltid äga tiden så mycket jag kan så att jag kan fylla den med saker jag gillar, saker som får mig att må bra. Nu ska jag ta ett bautakliv rakt in i december och äta lussebullar och se på ljusslingor. Bye bye november 2020. See you no more. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s