Vecka 47

Lövet singlar ner från trädet och träffar mig rakt i huvudet. Ett perfekt format lönnlöv i djup röd färg som landar rak i kronchakrat där den sanna förståelsen och den högsta energin sägs finnas. Jag tar det spröda bladet i handen och bär med det en bit på gångvägen längs ån. Snurrar bladskaftet mellan min tumme och mitt pekfinger. Tänker på att energin måste vara grundad i rotchakrat för att energin ska kunna röra sig fritt upp genom de olika chakrana och låta mig ta del av de insikter jag behöver på vägen till kronchakrats totala visdom. 

Min plan är att bli så vis jag kan i det här livet. Jag tänker att det är lika bra att passa på nu när jag ändå är här. Så länge jag är här. Jag vill låta den rena kosmiska energin röra sig från kronchakrat och ner genom alla chakran och föra med sig klarhet och förmågan att hantera materiella och andliga frågor på ett harmoniskt och kreativt sätt. Det låter ljuvligt att ha det flödet inuti. Det verkar så rent och befriat. Nerifrån och upp. Uppifrån och ner. Jag lägger försiktigt lönnlövet i ån och står en stund och ser på när det flyter med vattenströmmarna. 

Jag tänker att stress och spänningar kanske alltid kommer att vara en del av det här livet, men det sägs att en med ett öppet och ärligt kronchakra kan hålla sig harmonisk och möta det som kommer i ens väg på ett fridfullt sätt. Det låter skönt. Jag tänker på Hagrids ord. What’s comin’ will come, an’ we’ll meet it when it does. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s