Vecka 46

I helgen har jag ätit en väldigt god chokladkaka gjord på svarta bönor och dadlar. Jag har gått flera promenader och klippt lugg. Jag har sett senaste avsnittet av Bakom muren och druckit en alkoholfri öl. Mitt humör har pendlat och jag har varit rastlös vid ett par tillfällen. Tänkt att november är årets absolut sämsta månad, tänkt att det är svårt att ta sig samman och hitta på saker när det är så jäkla mörkt ute redan klockan fem, tänkt att jag behöver ta mig samman och göra saker ändå. 

Jag har köpt ett skolpaket för en flicka innehållande tvättbara bindor, ryggsäck, pennor och skrivböcker hos unicef. Jag har lyssnat på Focus av Elisas en hel del gånger och kramat mina barn. Jag har facetimat med personer jag älskar, spelat brädspel och styrketränat. På lördagkvällen var jag jävligt glad över resultatet. Jag såg och ser fram emot att världens tredje största land inte längre ska styras av en dåre. På söndagen var jag ute i flera timmar. Åt lunch ute, bar sten och lagade en mur, lastade en väldigt tung vedkap på en kärra. Vi eldade i en utespis och värmde oss framför eldslågorna. Allt luktade rök när vi kom hem. Jag kände mig levande igen. På söndagskvällen bokade jag en biljett preliminärt och blev förväntansfull. Jag tänkte att framtiden nog blir vild, på ett bra sätt. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s