Hede Fashion Outlet

Jag hade en rätt soft förmiddag på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka här om dagen. Rekommenderar de som kan att gå i affärer på förmiddagar måndag-fredag. Då är det vanligtvis lugnt och en behöver inte corona-trängas och bli irriterad på att folk är kassa på att hålla avstånd. Måste ändå säga att de som jobbar i butiker kanske är sämst av alla. De och 22 minusarna. Fast just här på Hede Fashion Outlet upplevde jag inte det. Det var relativt folktomt och gott om plats.

Lagerhouse är en av mina favoriter. Köpte en Weekly planner till en smart kille.

Levi´s butiken är också en favorit. Personalen arbetar i munskydd och de har ofta en vakt utanför för att se till att det inte blir för många kunder inne i affären samtidigt. Mycket bra. Märks att det är ett internationellt företag.

Köpte en present.

Hede Fashion Outlet drivs av Via Outlets som också driver outlets i Oslo, Amsterdam, Prag, Frankfurt, Zürich, Wroclaw, Porto, Lissabon, Sevilla och Palma. Jag har sett det här stället växa upp genom åren och jag måste säga att det till slut har artat sig riktigt bra. Jag har varit på ett gäng outlets över världen och jag tycker att det här utanför Göteborg står sig mycket bra.

De här butikerna finns där just nu:

ACNE, ADIDAS / BRUUN & STENGADE / CALVIN KLEIN / COMPANYS / DIDRIKSONS / DINÉ / ECCO / FILIPPA K / FIVE SEASONS / GANT / GOLF OUTLETS / GRANIT, GUESS / HAGLÖFS / HOME & COOK / HUNKEMÖLLER / INTERIÖRHUSET / J. LINDEBERG / LE CREUSET / LEE / LEKIA / LIVI´S / LEXINGTON / LINDT / LÓCCITANE / LYKO / MICHAEL KORS / MORRIS / NORRÖNA / NUDIE JEANS / ODD MOLLY / ONLY / ORREFORS/KOSTA BODA / OSCAR JACOBSON / OUTLET OF BRANDS / OUTLET STORE / PEAK PERFORMANCE / PUMA / REIMA / RÖRSTRAND / ITTALA / FISKARS / SAIL RACING / SALOMON / SAMSONITE / SAND COPENHAGEN / SCOTCH & SODA / SKECHERS / SNEAKY STEVE / SVEA / TENSON / TOMMY HILFIGER / TRIUMPH / UNDER ARMOUR / WAYNE´S COFFEE / WHAT´S UNDER.

Typ. Kan ha missat någon eller fått med någon som lagt ner men tror jag prickat in rätt bra.

Jag gillar också sport- och fritidsaffärerna. Tycker om att gå där och drömma om framtida naturresor som jag vill göra.

Blev hungrig runt elva och gick till Wayne´s Coffee. Testade en vegansk meny med en torr och ganska tråkig filodegsrulle med odefinierbar fyllning samt en trött sallad. Fint där inne men menyn får de ta och tänka över.

Islatten var okej.

Gick mot skoaffärer. Passerade Lekia. Gick inte in.

Hittade jäkligt mycket skor.

Ville gärna köpa de här Vans-skorna. Det stod ju typ mitt namn på dem. Men, så tänkte jag på Imelda Marcos och motståndsstyrkorna som fann ettusensextio par skor, femhundra behåar, tvåhundra höfthållare och hundratals klänningar i hennes garderob när hon flydde från presidentpalatset. Sedan tänkte jag på hur länge överkonsumtionen pågått och att jag absolut inte kunde motivera ett skoinköp när skohyllan där hemma redan är för trång. Så det får bli ett tips till någon annan istället. Någon som gått hål på sina sneakers.

Här är ett annat tips. Färg behövs alltid på hösten. Och rejäla sulor. Tycker att årets höstmode har alldeles för lite färg btw.

Gjorde en snabb ellips på Lee. Kul om en gillar jeans, vanliga skjortor och t-shirts.

Tittade på arkitekturen som jag gillade. Gick förbi affärerna som jag inte gillade.

Avslutade dagen på Calvin Klein som kanske inte syns på bilden men den ligger där längst fram till höger. Köpte nya underkläder. DET behövde jag. Sedan körde jag tvärs genom stan och hem.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s