Månaden som gick

Månadens bästa tv-program/film:

Rita, säsong 5 på Netflix.

Månadens bästa klädesplagg:

Den här fina bikinin från H&M.

Länk: https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0850176003.html

Månadens roligaste händelse:

Helgen på landet. Se inlägg här om du missat: https://almavega.com/2020/08/19/en-helg-som-forflot/ Och att renoveringen i lägenheten är färdig!

Månadens tråkigaste händelse:

All närhet som går förlorad mellan sjuttioplussarna och efterkommande generationer. Det suger att jag inte får krama och röra min mamma och min pappa. Har insett under den här pandemin vilken viktig funktion de där kramarna och närheten fyller.

Månadens viktigaste händelse:

Att jag har beställt nya glasögon. Har inte kunnat läsa på kvällarna på ett och ett halvt år nu. En vänjer sig fast en inte behöver. Men när det gick så långt att jag knappt kunde läsa sms längre, ja, då tänkte till och med jag att tiden var inne. Beställde ett par som såg ut ungefär så här med en halv ram upptill och utan ram nedtill. Beställde också nya glas till mina pilotbrillor och sedan var jag tiotusen kronor fattigare. Men jäklar vad jag kommer att se bra. När jag vant mig vid de progressiva glasen vill säga.

Månadens bästa maträtt:

Vegansk pizza med banan, champinjoner och curry som min son specialbeställer på I Love Pizza. Väldigt trevligt sällskap hade jag så klart också.

Månadens self-treat:

Jag har läst böcker i så många timmar och det har varit enormt avkopplande.

Månadens bästa nyhet:

Michelle Obamas tal under Demokraternas konvent i USA. Hoppas att många ser det och fattar.

Månadens sämsta nyhet:

Att flera hytter på gotlandsfärgan blivit nedsmetade med bajs. Nä. Skoja. Men kanske problemen med nationalism och egenintresse bland världens länder i fråga om vaccin mot covid-19. Bläk.

Månadens doft:

Hav och sol på min hud.

Månadens känsla:

Glad och förväntansfull.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s