Lyckobringande Symbol: Prismor

Prismor ändrar negativt energiflöde. Häng dem i ett fönstret. När solen lyser genom kristallen skapas regnbågar. Varje fasett på varje prisma ger en regnbåge så ju fler små fasetter på varje prisma, desto fler små regnbågar. Och omvänt, ju större fasetter desto större regnbågar.

Kristallprismor av kristallglas kallas ofta ”kristaller” i dagligt tal. De blandas därför lätt ihop med kristaller från naturen, t.ex bergkristall. Kristallprismorna är skapade av människan av ett finare slags glas. Bergkristall har naturen skapat. Även klara spetsar eller bitar av bergkristall ger regnbågar när solen lyser genom dem. 

Den här fina prisman kan du köpa och hänga upp i ett soligt fönster. Du hittar den här:

https://www.kristallrummet.se/product.html/kula-kristall-prisma-klar

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s