Vecka 29

Kära hus jag har älskat dig så innerligt. Jag har format dig med mina bara händer. I fredags släppte jag taget och nu ska du långsamt försvinna och avteckna dig som minnen i mig. Andra små barnfötter ska springa över gräsmattan och träden ska få nya klättrare. Jag har suttit i soffan med min morgonkaffe och tittat ut över ägorna i sju år och jag har varit lycklig. Det måste gå positiva kraftlinjer just där. Blockeringar har lösts upp och försvunnit och min kropp har aktiverats av jordenergin. Jag har fått andlig kontakt och vägledning och jag har funnit ro. Kära plats på jorden, inget har tidigare givit mig så mycket som du. Jag hoppas att rådjuren fortsättningsvis också ska få löpa fria genom skogen och trädgården. Innan jag flyttade hann jag se två små rådjurskid och en salamander. 

Nu står min säng på en ny plats och jag har fått en röktant som granne. På morgonen hör jag fiskmåsars skränande istället för duvors kuttrande. Det känns exotiskt. Jag känner vinden från fjorden när jag dricker mitt morgonkaffe på terassen. Människor passerar förbi varje dag. En del tittar in. Jag har byggt tre nya väggar och packat upp. Bara några saker till ska falla på plats. 

Det får ta tid att upptäcka placeringen av mitt nya Shangri-la. Möbler har ännu inte kommit på rätt ställe. Jag flyttar runt mina färgburkar. spackelspadar, penslar, roller och stege och skjuter undan soffor, flyttlådor och sängar för att komma fram till aktuell vägg. Jag ser fram emot många morgonkoppar på en ny paradisplats. Hoppas att två energilinjer möts och bildar ett kryss just på den här adressen. Jag behöver återkoppla uppåt och komma ner i varv. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s