Vecka 25

Ingenting som någonsin har hänt har påverkat den du verkligen är. Det tog ett tag för mig att förstå det. Att roten i mig är den samma som från början trots allt som hänt, trots allt de gjort. Inga ord, inga slag, inga våldshandlingar förstörde mitt sanna jag. De förstörde mycket, de påverkade mycket, men inte den jag är.

Det är lätt att tro att händelser förändrar en, för de gör ju det, några nivåer längre upp. Men längst där inne ligger kärnan alltid orörd. När jag står naken i naturen är jag fortfarande den jag var innan. När jag har klätt av mig allt. Ingenting som jag har gjort och ingenting som någonsin har hänt har påverkat den jag verkligen är. Det är en av mina bästa insikter i livet.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s