Lyckobringande Symbol: Den skrattande Buddhan

I det forna Kina, för 1100 år sedan, var den skrattande Buddhan en berömd munk som spred glädje omkring sig var han än gick. Maitreya Buddha, Buddhan som skall komma, är en symbol för lycka, välstånd och oskuldsfull glädje. Hans stora mage sägs vara ett tecken på materiellt välstånd och framgång. Du kan stärka det här i ditt eget liv genom att klappa hans mage.

Jag tycker själv att den skrattande Buddhan är lite otäck. Jag blir lite skeptisk. Men det kanske säger mer om mig än om honom. Kanske ska jag köpa en till min nyköpta lägenhet. Det ska nämligen vara bra att bjuda in Maitreya Buddha i ett nytt hem. Han delar med sig av sin goda chikraft vilket ger både lycka och framgång. Det låter ju bra. Den skrattande Buddhan kan placeras var som helst i hemmet där du vill förstärka positiv chi.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s