Vecka 21

Under veckan som gick har jag sålt våra trädgårdsmöbler och en solsäng, skänkt en motorsåg till en som behöver den bättre än jag och haft samtal med försäkringsbolag om en mindre vattenläcka. Jag har handlat några få saker på en av mina sämsta mataffärer, Lidl, och upptäckt att den blivit lite bättre på ekologisk mat än senast jag var där. Jag såg på en spansk serie en hel dag och fick ett raseriutbrott. Jag tänkte på att klippa gräset varje dag men gjorde det inte. Jag hjälpte barnen med distansstudier och lagade en ny sorts linssoppa. Jag sålde ett hus och köpte en lägenhet och tänkte att nu jävlar kanske det börjar gå bra igen. Sedan var jag på både vårdcentralen och akuten med en familjemedlem som hade ont. Jag tänkte att det här är livet, det här med allt som går upp och ner, jag tänkte på buddhismen. Jag googlade medellivslängden för katter och körde en sista vecka i isolering. Gurkmejan tog slut och jag slängde två döda växter. Jag tränade två pass lugn yoga och promenerade nästan varje dag. Jag avslutade en medicinering och var nervös för att alla symtom skulle komma tillbaka men det gick bra. Jag började en ny medicinering och var nervös för att det inte skulle gå bra men det gick bra. Jag tänkte att jag fortfarande inte kan förstå att jag blivit en person som äter medicin. Jag drack många koppar rooibos te med ingefära och citrongräs och hämtade ut paket. Jag funderade på om jag köpte jeansshorts i april men kom inte på svaret och kollade inte efter i garderoben. Jag fortsatte att fundera på det. Jag köpte tio flyttlådor, frimärken och kosttillskott. Jag kände mig tacksam och glad. Jag tänkte att nu kan det lika väl bli juli och dags för flyttlass. Jag tänkte att jag är färdig här och att jag har noll problem med att avsluta gamla kapitel. Det betyder ju att nya öppnar sig. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s