Den oändliga familjen, Cilla Naumann

Här har ni en liten pärla om ni går igång på det skrivna språket och inte drar er för att känna. Boken handlar om en forskarfamilj som flyttar från ett soligt Kalifornien till det isiga, mörka och kalla Stockholm. På nittonde våningen i innerstan försöker de skapa sig det liv som de hoppats på men på grund av en mörk hemlighet drivs den utåt sett lyckade familjen till krisens yttersta gräns. Tvärs över gatan bor en liten flicka som för alltid kommer att förändras av den ofattbara katastrof familjen rör sig mot.

”Den oändliga familjen” är en bok om ensamhet, sorg, svek och grusade förhoppningar. En skoningslös skildring av en familj i djupaste kris. Boken är både sorglig och vacker på samma gång.

Jag hade svårt för att släppa boken och läste ut den på två dagar. Det betyder att jag tyckte om den. ”Den oändliga familjen” var den först boken jag läst av Cilla Naumann men nu måste jag beställa fler av hennes verk, till exempel ”Bära barnet hem”.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s