Saker jag testat det senaste

Quorn Vegan Panerade Pinnar. Åt dem ihop med kokt potatis och dillsås. Var kanske lite smaklösa men kombinationen med sås och potatis blev trés bien i munnen.

Jag har köpt och testat det här veganska, svenska doftljuset från Soja med cucumber/melon-lukt. Mycket bra lukt. Mycket mys.

Ekologiska Mellisrutor från Smiling. Morotskakan knastrade väldigt mellan tänderna och det tar lite tid att vänja sig vid konsistensen men jag måste ändå säga att jag gillade dem lite grand på något konstigt sätt. Kanske faktiskt för att de var så konstiga. Morotskakan smakar kryddigt och med en distinkt smak av ingefära. Citron/Ingefära hade en tydlig smak av just citron och ingefära. Aja, betyget blir ändå bara 2,5 av 5. Så konstiga!

Jag testade att sälja det sista av min vinyl-samling med Thåström/Imperiet/Ebba Grön på Tradera. Fått sålt det och är nöjd med budet. Hoppas nu att någon nostalgiker kommer att spela skivorna. Jag har inte gjort det på tjugofem år.

Jag var ju sjuk under i princip hela februari och drog i mig Kombucha med förhoppning om att bli friskare, lugnare, snällare. Testade den här i Ginger-smak och den var toppen. Nu vill jag typ inte dricka något annat. Här kan du se recept på hur du tillverkar egen Kombucha:

https://almavega.com/2020/01/10/gor-din-egen-kombucha

Det här är det äckligaste jag har testat på väldigt länge. Jag kunde bara ta ett bett av den här Oatbaren, sedan fick jag slänga den. Precis när jag fick in den i munnen var den helt okej, torr men med en tydlig smak av kakao. Men sedan kom eftersmaken! Det smakade kräk i min mun. Ungefär samma smak som efter en har spytt. Det tog mig ett halvt dygn att sluta tänka på att någon kanske hade spytt i degen och att det i så fall var den personens kräksmak jag fått i min mun.

Jag har testat att göra egna doftljus av vegetabiliskt vax. Är så trött på att leta runt efter ljus utan restprodukter från slakt och jag tycker att märkningen för innehållet på ljus är under all kritik. Så vad gör en när en inte hittar det en vill ha? Jo, tillverka det själv. Är väldigt nöjd! Och tänker att ljusen blir toppen att sälja i en webbutik som jag förhoppningsvis kommer att starta inom loppet av sex månader. Stay tuned!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s