Vecka 17

Jag hörde en bra nyhet härom dagen. Nämligen att det nu finns flera hotell runt jorden där allt, från mat till inredning, är vegansk. Besökarna slipper både duntäcken, läderfåtöljer och att parera köttbitar. Jag lyfter på hatten och tackar alla jordens invånare som valt att avstå från animaliska produkter och skapat en efterfrågan. Det är er förtjänst att det skapas fler möjligheter för veganer och att det växer fram ställen som är vegan-baserade. 

Jag hoppas att våra barnbarn i framtiden kommer att skaka på huvudet och äcklas av vårt sätt att behandla djur i den här nutiden. I somras körde jag förbi en djurfabrik på västkusten. Där fanns inga öppna gröna ängar och tillfredsställda kor direkt. Det var gyttja och trängsel och döden hängde i luften. Jag började gråta. Det var höjden av slaveri framför mina ögon. Hur kan människan frivilligt stödja det?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s