Månadens sten, April – Bergskristall

Bild lånad från https://www.kristallrummet.se

Bergskristall är den mest mångfaldiga och mest kraftfulla healing kristallen, bland alla kristaller. Bergkristall tillhör gruppen kvartsstenar. Kristallen är transparent och är klar och färglös men innehåller ett spektra av regnbågens färger som ibland kan ses som reflektioner i kristallen.

Bergkristall sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Den förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. Energin sägs öka kring bäraren och den förstärker ens andliga kraft.

Bergkristallens energi symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Den sägs traditionellt harmonisera och sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den har använts i andliga, vetenskapliga och läkande syften i många kulturer världen över. Det sägs att bergkristallen kan transformera, förstärka, fokusera och balansera energi.

Chakra: Alla 

Information hämtad från https://www.kristallrummet.se/Mer-om-manadsstenar.html

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s