Välkommen Amanda!

Idag har jag en rolig och pigg prao-elev här på bloggen. På grund av Corona-viruset fick hon avboka sin prao på ett ställe där de tillverkar chokladpraliner och marsipan och hoppa in hos mig. Hej Amanda! Kul att du är här. Hur mår du?

Jag mår tipptopp, ska bli kul att testa på bloggvärlden för en dag.

Vilken klass går du i?

Jag går i åttan, ett år kvar och sen är grundskolan ääääntligen över. Ska bli skönt.

Vad har du för idéer för min blogg?

Jag tänkte göra ett inlägg där jag visar hur man gör donuts. Jag älskar donuts för de är så himla söta och färgglada och framförallt väldigt goda! Kommer på torsdag.

Vad gör du i isolationen?

Jag pluggar, pysslar, är ute och går promenader, spelar spel, umgås med min familj, tittar på serier och bakar.

Har du tips på saker att göra för de som tvingas vara hemma pga Corona-viruset?

Jag tycker att det är väldigt mysigt att sitta och skapa saker, då går tiden fort och man blir på bra humör. I alla fall om det går bra. Hela internet är fullt med pyssel, så det är bara att googla. Ett tips till er som går i skolan är att plugga så mycket ni orkar, även om det är tråkigt, för det blir ännu tråkigare sen när ni har kommit efter massor i skolan och måste sitta varje eftermiddag och jobba ikapp. Andra tips är att vara ute mycket, för friskt luft är ju alltid bra, även om jag ibland önskar att det inte var det. Men när man väl är ute så är det faktiskt väldigt najs. Speciellt nu när solen tittar fram.

Vad ska du göra mer på din prao-vecka?

Jag ska få vara med en som fotograferar, en som gör musik och så en som bloggar då. Ska fota, vara modell, styla ett handfat, försöka lära mig lite om hur man gör musik, hämta kaffe, redigera bilder i photoshop, lägga upp bilderna på bildbyråer och eventuellt ska jag också få vara med och förbereda öppnandet av en webbutik som ska sälja bl a veganska drömfångare, veganska doftljus (eftersom det är så svårt att hitta) och lite annat smått och gott.

Det låter kul! Hoppas du får en bra vecka.

Detsamma! Jag hoppas att Corona-viruset snart avtar och att vi kan arbeta tillsammans för att komma dit. Ta hand om er!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s