Vecka 10

Förlåt hjärtat. Livets omständigheter dikterade villkoren och jag har inte tänkt på dig. Jag har sprungit varje vaken minut i fem månader nu för att få livet att gå ihop. Tack för att du stod ut ändå. Fast jag fick dig att slå så fort. 

Jag kom på härom dagen att hur jag andas påverkar mig. En spänd, orytmisk och stressad andning ger ett spänt, orytmiskt och stressat hjärta. Min puls rytm följer andningsrytmen. Och om andningsfrekvensen är hög, är också pulsen ofta hög. 

Det är nya tider nu igen. Jag hoppas att det blir bättre. Att vi kan hitta tillbaks till den sammansmältning vi var förut. Kära hjärtat. Jag ska träna yoga, meditera och aktivt tänka på att andas lugnt. En avslappnad andning ger ett avslappnat hjärta. Hoppas att vi kan sakta in ihop nu. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s