Vecka 7

Jag blev sjuk igen. Förkylningen smög sig på långsamt men till slut var det inte läge att gå och jobba längre. Näsan rinner hela tiden och jag har börjat få en rätt svår hosta som känns i bröstet. Slemhinnorna i min näsa verkar vara väldigt irriterade och producerar nasalt mucus, så kallat snor, i enorma mängder. Ja, det är lite jobbigt men jag får komma ihåg att snoret faktiskt har en viktig funktion. Nämligen att transportera bort föroreningar, bakterier, döda, vita blodkroppar samt att skydda slemhinnorna från att torka ut. 

Jag har verkligen ansträngt mig för att tänka positivt i snart ett halvår. Det tar på krafterna att hela tiden vara optimistisk när en är missnöjd med den plats som en befinner sig på. Hade jag kunnat förflytta mig framåt fem månader i tiden hade jag gjort det med en gång. Jag har svårt för att uthärda ett arbete jag vantrivs på. Ett arbete som känns meningslöst att utföra. Ett arbete som gör mig sjuk hela tiden. Det är svårt att stå ut när en inte står ut, så att säga. 

Förkylningen har fått mig att stanna inomhus i flera dagar. Tiden har förflutit medan jag har fördrivit den. Jag har tänkt en del på vår livssituation och kommit på rätt så radikala, vänstersinnade idéer för att ta oss framåt. Jag har läst ut en pocketbok som var tjock och bra. Jag har sovit och ätit linschips. Jag har druckit kaffe, varm choklad, äpplejuice och Dr Pepper. Jag har ätit limpmackor med olika pålägg och känt mig ledsen. Det blir väl så när en går och jobbar med en klump i magen och avstängda känslor. Det blir tårar och sjukdom till slut. Trycket i bröstet har i alla fall lossnat och jag börjar misstänka att det är dags att kasta in handduken. Om jag orkar ska jag gå ut och hämta in en pinne idag för att göra ett konstverk som finns i mitt huvud. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s