10 saker som inspirerar mig

1. Människor som jobbar med house- and petsitting. Det är drömmen för mig att få leva så här under några år. Flytta runt och passa hus och husdjur samtidigt som du upplever världen och får lite betalt . Winwin. Jag skulle vara kattvakt.

2. Min man som trots svår sjukdom alltid ändå fortsätter mata på i livet.

3. Andra människor som valt att äta och leva veganskt. Det är lätt att känna sig ensam med sina åsikter och i sitt ställningstagande så det är alltid väldigt skönt att träffa likasinnade.

4. Naturen. Jag är så tacksam för den.

5. Katarina Wennstam som till synes outtröttlig fortsätter att informera, starta debatt, synliggöra problem osv angående mäns våld mot kvinnor. En sann feministisk hjälte av bästa sort.

6. Mitt eget mod.

7. Människor som springer för långt, klättrar för högt, cyklar runt jorden och så vidare. Scott Jurek och Fredrik Sträng till exempel . Klarar de av att klättra 8000 tusen meter över havet eller springa Badwater Ultramarathon så klarar jag nog av att ta den där springrundan på sju kilometer trots att det regnar.

8. Drömfångare, kristaller, Buddha-statyer, doftljus och värmeljus som jag använder dagligen för att behålla lugnet, behålla mig själv i en snurrande värld och behålla rätt fokus.

9. justdoitfamily.com Sexbarnsfamiljen som sålde allt de ägde för att resa runt i världen.

10. Endorfin.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s