Återfödelsen och döden – livet mellan liven, Anna Berg

Återfödelsen och döden – livet mellan liven är en intressant bok för alla som funderar på varför vi lever och på vad som händer när vi dör.

Anna Berg berättar om döendet, mellan-livs-faserna och pånyttfödelser för alla som är öppna nog att ta emot hennes ord. Eller ska jag säga Jesus ord. Boken berättar om hur människan efter döden successivt avskalas sin tidigare personlighet och bearbetar de trauman hen upplevt i det tidigare livet.

Läsaren får en ordentlig genomgång om de olika sfärerna i den andliga världen, i det livet själen lever mellan döden och det nya livet. Här finns plats för vila men mest av allt utförs under den här tiden olika arbetsuppgifter som får varje själ att växa ytterligare. Gradvis väx intresset för pånyttfödelse och då börjar de minutiösa förberedelser som görs inför ett nytt liv, alltifrån olika livsscenarion till de överens-kommelser som träffas mellan själar som samtidigt skall befinna sig i fysiska kroppar och samverka för att neutralisera karma.

Om det här är livscykeln så är ju inte döden någon biggie.

Jag gillade den här boken jättemycket. Tycker att det är väldigt lockande att tänka att det är så här det är under den period av levandet som kallas döden.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s