Vecka 3

Det senaste har jag ansträngt mig mycket för att få trycket i bröstet att lätta, ätit vegansk kebab, funderat på att avsluta mitt konto på Facebook, gjort en drömfångare som blev fin, sett på expeditionen på 4play, varit trött på att alltid vara den som klarar allt, sålt saker vi inte har använt på länge på Tradera, rensat ut för vad komma skall, älskat ljusslingorna i huset, spelat hasty patience och haft vinnarskalle, promenerat en timma om dagen, kommit på mig själv med att vara trött på att se sjön som är så vacker men som jag har sett i sex år nu, förbannat att jag fick en till vinter i mörka landet, laddat batterierna, bett om hjälp, druckit för mycket kaffe, börjat styrketräna, avföljt, smort in hälarna med kokosolja, försökt skänka ett piano, planerat en resa hem.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s