Vecka 1

Det händer relativt ofta att människor förknippar min önskan att förverkliga en dröm eller vilja att uppnå ett mål som synonymt med flykt från min nuvarande livssituation eller med missnöje. Det stämmer inte. Att förverkliga drömmar är för mig ett sätt att fortsätta leva, att inte stagnera och slöa till. Det har ingenting med flykt att göra. Det går ändå aldrig att fly från sig själv.

Jag strävar inte efter att bli en människa som stannar. Jag välkomnar alltid rastlösheten när den kommer sättande inuti och utmanar mig. Jag älskar den. När den kommer händer det saker. Rastlösheten är det hjälpmedel jag behöver för att driva mig själv framåt. För mig finns det inget dåligt med den. Det är den som tar mig ut på resor runt om i världen, det är den som får mig att starta upp projekt, säga upp mig från tråkiga jobb och byta riktning. Rastlösheten är det perfekta verktyget, den går hand i hand med drivet framåt som pulserar i mig när jag är på g. Att känna tacksamhet över det en har utesluter inte att en samtidigt kan ha en vilja om att förverkliga sina drömmar. Det kallas multi-fucking-tasking. Vad drömmer du om?

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s