Vad jag gjorde när jag varit sjuk

Jag träffar väldigt många människor just nu och det var väl bara en tidsfråga innan jag skulle trilla dit. Viruset nockade mig ganska rejält.

Jag var uppe cirka en och en halv timma första dagen och slog in ett gäng julklappar. Det tog mig så extremt lång tid att få ihop paketen men de blev fina till slut. Resten av dagen låg jag uttråkad i sängen. Hatar verkligen att vara sjuk och klen. Försökte gå upp flera gånger men det gick dåligt. Var helt urlakad.

Jag såg ”Vägra sociala medier” på Svtplay där Adam Lundgren reser till Silicon Valley och försöker reda ut ett och annat. Jag tycker att det mest intressanta var den delen där han pratade med en professor i psykologi på Stanford. Han berättar bland annat att ett av de stora skälen till varför vi tittar så mycket på våra telefoner är för att människor idag sällan vill vara ensamma med sina tankar. I en studie som gjorts upptäcktes att människor hellre får en lätt elstöt än sitter ensamma i ett rum i sex minuter. Här ringer varningens klocka för mig och jag tänker framöver ha några minuter varje dag då jag gör precis det. Sitter ensam med mina tankar.

Kolla här om du är nyfiken:

https://www.svtplay.se/video/23482334/vagra-sociala-medier

Jag har ätit en hel del pepparkakor och druckit några liter äpplejuice. Bättre att få i sig någonting än ingenting.

Jag försökte läsa boken jag håller på med för tillfället, Mordet på kommendören av Haruki Murakami. Bokstäverna flimrade framför ögonen och ögonen envisades med att sluta sig. Så istället gjorde jag det här som krävde mindre koncentration av mig:

Jag streckkollade på den norska serien Home for Christmas på Netflix där Johanne till slut efter oändligt tjat och påtryckningar från familjen ljuger om att hon träffat en pojkvän. Därefter börjar en ganska intensiv och smålustig jakt på en kille att ta med hem på julafton. Rekommenderas för den som är sugen på lättsamt mys. Tycker att Ida Eliese Broch är väldigt härlig i sin roll.

Jag drack shots av det här:

https://almavega.com/2019/11/06/rodbetsshot/

Och det här:

https://almavega.com/2019/02/08/boosta-immunforsvaret-med-ingefarsshot/

Jag funderade också en del på framtiden och i vilken riktning jag har möjlighet att styra. Hjärnan har varit allt annat än snabb- och klartänkt så jag har inte kommit fram till särskilt mycket mer än att jag behöver ett nytt sätt att tjäna pengar på. Igen. Ett jobb som genererar lite glädje tillbaka och inte bara suger min energi. Men ungefär där tog förkylningen över, orken tog slut och jag somnade.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s