Pendel

Är du öppen för och nyfiken på metoder som går bortanför vetenskapen? Då kanske du är sugen på att testa en pendel. Du kan använda en pendel för att få svar på frågor och funderingar, inom vilket område som helst, som du har.

Pendeln tros vara en förlängning av vår intuition. Kroppen vet redan svaret men vi kan inte riktigt känna det. Då kan en pendel hjälpa oss att ge svar. En del tror också att pendeln kan ge svar från våra hjälpare. Blinkblink.

Så här gör du:

  • Sätt dig vid ett bord, luta ena armbågen mot bordet för att få stöd och för att skaka så lite som möjligt. Håll pendeln i handen.
  • Första gången du använder din pendel behöver du ta reda på vad som är ”ja” och ”nej”. Det gör du genom att ställa en fråga som du vet har svaret ja och en som du vet har svaret nej. Till exempel ”Är jag trettiofem år?” Vanligast är att pendeln snurrar medsols i en cirkel för ja och motsols i en cirkel för nej. Svaret ”kanske” kan visa sig genom att pendeln exempelvis pendlar fram och tillbaka.
  • I början kan du ställa en rad frågor som du redan vet svaret på för att komma in i användandet av din pendel och för att lära dig hur den fungerar.
  • Ställ sedan en konkret fråga med ett ja- eller nej-svar.
  • Läs av ditt svar beroende på hur pendeln rör sig.

Pendeln kan användas på fler sätt än att bara ställa frågor men det tar vi en annan gång. Är du nyfiken kan du läsa mer här:

http://www.lotusblomman.nu/energier/hur-man-kan-jobba-med-pendel/

Du kan göra en pendel själv med ett snöre i rätt längd samt en tyngd. Det är viktigt att kolla så att din pendel inte drar åt något håll för då faller ju hela idéen.

Annars finns det flera butiker online där du kan klicka hem en pendel på ett kick. Här är två fina från kristallrummet.se som du kan beställa här:

https://www.kristallrummet.se/category.html/pendlar

Även om du känner dig bekväm med din pendel och att du litar på svaren så bör du ändå se dem som endast ett förslag eller fingervisning. Inte som ett svar som är det enda rätt och som du måste följa. Pendeln kan vara ett bra hjälpmedel för att då och då få tydligare svar inifrån dig själv och ditt högre jag. Men glöm inte av att det enklaste ändå trots allt ju är att känna de svaren inom dig.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s