Vecka 49

Jag kan inte spela en roll av någon jag inte är för att passa in. Det var många år sedan jag var bra på det. Det enda jag kan göra nu är att vara jag och se vart det tar mig. Du måste inte tycka om mig. Du måste inte tycka att jag är rätt. Det enda du behöver acceptera är att jag aldrig kommer att vara någon annan än den jag faktiskt är. Att spela en annan roll är slöseri med tiden. Jag är på den här unika resan som kallas livet. På den här unika planeten i den här unika tiden, i den här unika rymden. Jag är här för att vara jag. Lika mycket som du är här för att vara du. Våga vara du. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s