Saker jag testat det senaste

Har testat den här fryspizzan som får klart godkänt. Kunde ha varit lite mer krämig av ost men vi gjorde egen sås av Oatlys iMat Fraiche, vitlök, salt och peppar och det var smarrigt att ha på.

Jag har testat att arbeta som vikarie på en skola för första gången i mitt liv. Det är kul med barn. Men också utmanande. Jag har spelat många spel, ritat en del teckningar, format bokstäver och medlat.

Jag åt den här Mango & Banana Sunshine Bowl med glutenfri granola, kokosflan och blåbär på Pret i London. Den var god och kändes lagom nyttig. Är glad över att de flesta moderna ställen har veganska alternativ nu för tiden. Känns lovande för miljön och framtiden, för att inte tala om djuren.

Jag har testat att anmäla mig till både A-kassan och Arbetsförmedlingen. Det vill jag inte göra igen. Så Jäv-a krångligt!!! Bättre att gå direkt ut och hitta ett jobb istället.

Har varit rejält hungrig det senaste och ätit pizza på I love pizza. Vi beställde Green dream med vegankost, cocktailtomater, grillad aubergine, färsk paprika och ruccola samt Vegetariana med färska champinjoner, färsk paprika, lök, kronärtskocka, oliver och vegankost. Sällskapet delade på allt och efter röstning vann Vegetariana i smakupplevelse.

Jag har överhört ett tre timmars långt rollspel och äntligen fattat grejen. Drakar och demoner erbjöd en fantasiupplevelse som överträffade allt annat där på 80-talet och det jag inte fattade då fattar jag nu. Spelarna verkade ha väldigt kul även nu på slutet av 2019.

Jag har testat Tutti Frutti Chewy Fruits-påsen som innehåller fina marshmallows i fruktsmakerna päron, passion, ananas och Tutti Frutti. Godiset är veganskt och innehåller endast naturliga färgämnen. Mycket goda och ett extra plus för att ananaserna är så fina.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s