Snällkalendern från Friends

Ett tips inför jultider till dig som har egna barn, barnbarn eller barn i din vänkrets är att köpa den här Snällkalendern från Friends. Friends kämpar för en värld där inget barn utsätts för mobbning.

”Friends arbete gör skillnad i klassrummen, på skolgården, på nätet och inom idrotten. Varje år träffar vi hundratals skolor, förskolor och föreningar i Sverige. Vi ger forskningsbaserade verktyg för att förhindra mobbning bland barn och unga. Vi håller utbildningar, diskuterar och utbyter erfarenheter. Vi testar och utvärderar olika arbetssätt, ger råd och handledning. Vi ger ut rapporter och tar debatten i media och med politiker för att belysa mobbningsfrågan och det faktum att 60 000 barn varje år utsätts.”

Stöd deras arbete!

”Snällkalendern är en julkalender som utmanar dig att göra något snällt varje dag fram till julafton. Vi har tagit fram kalendern för att vi vet vad en liten snäll handling kan göra. Det kan få någon att känna sig sedd, vara starten på en ny vänskap eller till och med bryta ett utanförskap.Förutom att den inspirerar den som öppnar luckan till att göra en liten snäll handling så finns det också en mottagare till varje snäll handling som i sin tur blir inspirerad. Det betyder att spridningen av snälla handlingar blir enorm. Vi erbjuder även gratis extramaterial för lärare med tips på enkla och roliga sätt att använda kalendern i skolan eller förskolan.”

Finns att köpa för 59:- här:

https://shop.friends.se/produkt/snallkalendern/

Snällkalendern finns även att köpa hos Coop, 7-Eleven Telia och Åhléns.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s