Visualisering för att skydda sig från andra människors energier

Ibland känns det som att andra människors energier, kommentarer och åsikter går rakt in i mig. De dagar saknar jag något slags skydd. När det här händer kan jag känna mig ledsen eller orolig utan att egentligen veta varför. Jag har lärt mig nu att det som händer är att jag omedvetet känner in en annan människas energier och mående.

För att reda ut om det är mina egna känslor jag känner brukar jag gå åt sidan en stund, ta några djupa andetag och stanna upp. Jag brukar tyst för mig själv fråga inåt om det jag känner verkligen kommer från mig själv. Är det inte mina känslor och energier ber jag dem försvinna.

De dagar du känner att ditt energifält av någon anledning är försvagat och att du inte har tillräckligt skydd runt dig kan du göra den här enkla visualiserings-övningen:

  • Föreställ dig att du är omsluten av en oval bubbla.
  • Bubblan är ditt skydd och innanför den kommer ingenting in som du inte har gett tillåtelse att komma in.
  • Allt som du inte ger din tillåtelse till studsar bort igen.
  • Inne i bubblan är det bara du med dina egna känslor, om det är det du vill.

Du kan också göra den här övningen när du känner dig tom på energi. Den går att göra när som helst, när du är ensam eller när du är bland andra människor. Föreställ dig då att du är skyddad och att du kan vila i din bubbla samtidigt som du fyller på med ny energi.

Den här visualiserings-övningen kan också vara bra att göra om du på förhand vet att du ska träffa någon som brukar ta din energi eller om någon som mår dåligt kommer till dig för att prata. Lycka till.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s