Vecka 47

Är det okej för dig att jag är tyst. Att jag står här bredvid en stund och laddar energi i fred. Fastän du är så nära. Är det okej för dig att jag inte småpratar glatt om ditt och datt. Är det okej att jag bara säger något när jag verkligen har något på hjärtat. 

Trettio meter ifrån är den berömda gruppen. Klungan av kungar och drottningar av kallprat. Vad roligt de verkar ha. Skrattar, ler och gestikulerar. Jag hade kunnat styra mina steg dit. Jag hade kunnat skratta en stund jag också fastän jag aldrig kan skratta lika länge som de. Men jag orkar inte. Jag är så jävla trött. Jag behöver stå här vid sidan av dig och återhämta kraft i tystnaden. I några veckor. Är det okej för dig att jag är så här tyst bredvid. Är du trygg nog i tystnaden för att låta den breda ut sig mellan oss så att nya saker kan växa.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s