Vecka 44

Det händer att det slinker grodor från min mun. Att jag talar innan jag tänker. Det finns alltid de som vill sätta dit en sådan person. Sno den personens energi med sitt högre vetande så att de kan känna sig bättre själva. Jag får arbeta hårt på att behålla min energi när det händer. Inte sällan tvingas jag hugga tillbaka med en kommentar. Kasta tillbaka deras skit. Men oftast blir jag så ställd av deras kamp att jag blir stum. Den här sortens människor kan bara må bra när de är bättre. Endast när jag själv verkligen är i bra balans är jag storsint nog att möta de här människorna med kärlek. 

Det verkar oerhört kostsamt att vara så sträng mot sig själv att felsägningar aldrig accepteras. Att hålla sig själv strikt upprätt med ett skikt av åsikter, korrekta fraser och oklanderligt uppförande. Det verkar så onödigt att leva med en påhittad utklädnad framför den du verkligen är bara för att känna att du är bra. Ingen vill ju ändå möta en mur. 

De flesta människor går genom livet i ständig jakt på någon annans energi. Småaktigt, onödigt och utmattande när en tänker efter. Använd din egen personliga energi istället och sluta ät andra. Du har allt du behöver inom dig. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s