5 bra saker du kan göra för att boosta dig själv i höst

Gör ingefärsshot och drick den regelbundet för att stärka immunförsvaret. Ingefära innehåller mängder av antioxidanter och är inflammations-hämmande. Drick en liten shot varje dag så kanske du slipper de värsta bacillerna. Receptet hittar du här:

https://wordpress.com/block-editor/post/almavega.com/518

Gå ut i naturen varje dag även om du tycker att vädret suger. De flesta väder är sköna om du har rätt inställning och är rätt klädd. Regn i ansiktet kan vara ganska magiskt och uppfriskande, hård vid får mig att känna att jag lever. Gråskalan däremot är svår. Men gå ut ändå. Inifrån är vädret mycket mer betungande än vad det är när du verkligen kommer ut. Jag lovar att du kommer bli piggare efteråt.

Bli väldigt bra på den där saken som du önskar att du kunde. Ett dataprogram, fotografering, ett språk, ett handarbete, armhävningar, flygplans-modellbygge eller vad du nu går och funderar på. Vad passar bättre att göra när det är mörkt och ruggit ute än att gå all in.

Meditera. Det är alltid en god idé att investera i sig själv. Ge dig själv tid, kärlek och återhämtning i höst och vinter. Meditation ger mer empati, bättre sömn, bättre minne, större närvaro, reducerad stress, ökad kreativitet, större välmående, bättre koncentration och bättre kontroll över dina känslor. Gör meditationen till din egen dagliga ritual. Det är du värd.

Här finns tips på en enkel meditation att starta med:

https://wordpress.com/block-editor/post/almavega.com/3737

Gör nyttiga smoothie och ge extra och naturlig energi till din kropp. Här är tips på tre olika varianter:

https://wordpress.com/block-editor/post/almavega.com/2186

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s