Vecka 41

Det gick några veckor utan att jag hade lust. Jag fick kämpa fram orden till den här platsen. Andra saker tog min energi och tid. Andra saker blev viktigare och mer spännande. Men jag har lovat mig själv att skriva en kort text varje vecka under ett helt år och jag är inte en person som ger upp. Jag kan släppa taget om saker som slutat betyda något men det är inte samma sak som att ge upp. Fortfarande vill jag. Att skriva har ofta varit min väg. Orden är mitt verktyg genom smärta, glädje, sorg, lycka, tro och tvivel. Under fyrtioen veckor nu har jag levererat punktligt och det är bara elva kvar. Vad som händer sedan är det ingen som vet. Inte ens jag. 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s