Tjugoen random frågor

1. En superkraft du skulle vilja besitta?

Hela människor.

2. Bästa egenskapen hos dig?

Jag är empatisk, omtänksam och ganska snäll.

3. Sämsta egenskapen hos dig?

Jag kan bli otrevlig när jag är stressad. Det är därför jag undviker stressiga situationer och stressade människor så mycket jag bara kan. Jag avskyr stress.

4. Det vackraste djuret i världen?

Det är nog ändå häst. På en öppen grön äng.

5. Din drömbostad?

Lagom stort hus vid havet i ett varmt land, med pool och fin trädgård som sköts av välbetald trädgårdsmästare med passion för växtlighet. Själv sitter jag i skuggan av en palm vid ett kafébord i trädgården, läser, dricker en kaffe, skriver och vickar lite på foten.

6. Det mest fascinerande du vet?

Naturen samt att djur och människors kroppar fungerar.

7. Vad du köpte senast?

750 gram mandel, 750 gram cashewnötter, solrosfrön, pumpafrön, schampoo & balsam från Faith in Nature, osötad äppelmos och glutenfria c-flakes. Beställde allt från bodystore.com

8. Ditt bästa odlingstips?

Låt någon annan odla.

9. En känsla du vill få känna?

Lugn. Alltid lugn.

10. Vad vill du skapa?

Ett eget imperium.

11. Är du en ringare eller smsare?

Smsare. Jag kan gilla att prata med människor men då vill jag kunna se dem i ögonen irl.

12. Mina frukostvanor ser ut så här:

Äter ju som jag berättat förut alltid havregrynsgröt med mosad banan och en klick jordnötssmör. Viktigt att den är crunchy. Kanel och havremjölk på det och in i gapet. På helgen äter vi amerikanska pannkakor med frukt och bär samt granskottssirap eller hemlagad chokladsås ringlad över.

13. Har du söndagsångest?

Absolut inte. Jag älskar söndagar.

14. Favoritinstagramkonto för tillfället?

tinyhouseobsessed Vem vill inte ha ett tinyhouse?

15. Äter du några vitaminer/kosttillskott?

Ja. Multivitamin speciellt framtagen för veganer.

16. Är du romantisk?

Öh, vad betyder det ens? Var tvungen att googla. Präglad av kärleksdrömmar? Not so much! Skulle jag bli uppvaktad med choklad och blommor av en ny bekantskap skulle jag bli extremt skeptisk och obekväm.

17. Vad gillar du mest med dig själv?

Att jag är orädd, obrydd och inte ängslig. Jag struntar rätt mycket i vad andra tycker om mig och det jag gör. Alla måste inte gilla mig.

18. Vad gillar du minst med dig själv?

Att det ibland tar en herrans tid att få projekt jag påbörjar slutförda. Och då talar jag om år.

19. Lyssnar du på poddar? Vilka?

Nej. Orkar sällan höra folk prata i så koncentrerad form.

20. Vilka städer har du bott i?

Göteborg, London, Auckland, Amsterdam, Stockholm och Santa Cruz-Teneriffa. För två- och tremånaders långa vistelser räknas väl inte? Om det räknas så är det även Málaga, Paros, Washington DC, San Fransisco, Valencia, Los Cristianos, Corralejo, Palm Mar och Barcelona.

21. Vad är det modigaste du gjort?

Vågat älska.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s