Vad jag sett på i augusti

  • Andra säsongen av The rain på Netflix.

En dansk postapokalyptisk serie där ett brutalt virus utplånar majoriteten av Skandinaviens befolkning. Två syskon och en grupp unga överlevande söker skydd – och svar. The Rain är Netflix mest sedda icke-engelskspråkiga originalserie. Kolla.

  • Säsong 1 Sjukt stressad, Uppdrag granskning, på Svtplay.

Aldrig tidigare har så många varit sjuka av stress, och unga kvinnor står för den största ökningen. Uppdrag granskning har följt fyra av dem under några avgörande månader i deras liv. Intressant serie men inget vi inte redan visste.

https://www.svtplay.se/uppdrag-granskning-sjukt-stressad

  • Streetfood på Netflix.

Det här är inte bara en serie om snabbmat, det är avsnitt fulla av berättelser om tradition, hopp, drömmar och mat då så klart. Varje avsnitt är från ett nytt ställe i världen och det är så trevligt att få resa runt i världen lite och träffa människor som gått sin egen väg.

  • Sanningen om stress, Brittisk dokumentär från 2017 på svtplay.

Enligt Världshälsoorganisationen är stress 2000-talets hälsoepidemi, och experter hävdar att det bidrar till livshotande sjukdomar som diabetes, demens och cancer. Programledaren Fiona Phillips tar sig an problemet och visar hur vi kan kontrollera våra stressnivåer, och hur man kan använda stress till att faktiskt må bättre. Jag tyckte inte så mycket om den här dokumentären. Kan du väldigt lite om stress så är den kanske sevärd men har du viss kunskap så är det inga nyheter här direkt.

https://www.svtplay.se/video/20477104/sanningen-om-stress

  • 13 reasons why, säsong 3 på Netflix.

Härligt att få återse Clay, Tony, Jessica, Justin, Alex och resten av gänget. Säsong tre är tung och bra där handlingen kretsar kring Bryce Walkers död. Sträckkolla.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s