Highlights under min sommar

Jag badade på min favoritstrand i Åsa. Spelade beachvolley en hel eftermiddag med nyfunna vänner från andra delar av världen. Svårare delar. Svettigt, sandigt, väldigt kul och viktigt att integrera.

Drack mitt morgonkaffe på altanen nästan varje morgon i min nya Loungestol Ubberup från Jysk. Blickade ut över mina ägor och tänkte att sommaren är ljuvlig. Läste lite, blundade, tog en mun kaffe, läste lite till, tittade, lyssnade på musik, tog en mun kaffe till, funderade, funderade inte, njöt.

Hängde i Varberg med två av de bästa personerna som finns. Träffade på en kille som cyklade från Oslo till Italien. Han testade kaffe i alla städer han passerade och på Kassett Kaffe Etc fick de klart godkänt. Av mig också. Jag älskar människor som bestämmer sig för att cykla över tvåhundrafemtio mil.

Tycker att den här hörnan på Torggatan i Varberg är väldigt fin. Skulle vilja kopiera den och flytta den till min trädgård.

Jag klappade en kattunge och kände en överväldigande samhörighet. Gosade tills jag somnade med ansiktet mot den mjuka pälsen. Det var extremt skönt att våga vara nära en katt igen. Visste inte hur mycket jag hade längtat efter det. Hoppas jag kan hantera kärleken när jag överlever katten bättre nu när jag är vuxen än jag kunde när jag var barn. Har ett ömtåligt hjärta.

Den här sommaren fick jag dille på att locka håret. Tycker att jag blev vansinnigt läcker. Hade jag tur fick jag hjälp av en proffsig stylist som tog noll kronor i betalning.

Under några veckor var jag på Teneriffa och levde livet. Fick en ny favoritrestaurang som bara serverade vegansk mat, sprang längs ett vilt hav flera gånger, promenerade mycket varje dag, var utomhus nästan hela tiden, svettades, blev inlåst två gånger i lägenheten vi hyrde, körde bil så högt uppför att det slog lock för örat, gjorde mig förstådd på spanska, köpte en lägenhet, badade varje dag, var lyckligt.

Jag renoverade ett barnrum till ett ungdomsrum. Det var väldigt skönt att arbeta med kroppen. Jag hade laddat energi på stränder i flera veckor och verkade ha ett förråd på ungefär hur mycket som helst.

Vi hade den här bilden som inspiration minus pokalerna och tygpåsarna. Resultatet blev très bien.

En fin sommardag fick jag äntligen smaka på donuts igen efter att ha varit sugen i två år. Hembakta och veganska. Det var en upplevelse utöver det vanliga. Jäklar vad gott det var! Kan inte sluta tänka på dem.

Jag sprang längs grusvägar, sjöar och hav. Hade gett mig fan på att inte komma ur träningsrutiner bara för att det var sommar och ledighet. Ansträngde mig för att få till rätt mängd träningspass och lyckades väldigt bra måste jag säga.

I regn, åska och sol hälsade jag på i sommarstugor och blev bjuden på mat. Var väldigt skönt att bli serverad och slippa laga maten själv. Kul att träffa mina vänner i nya miljöer och härligt att se att livet fungerar fint i flera veckor utan en uppsjö av prylar.

Tack sommaren, du var toppen.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s