Saker jag testat det senaste

Ekologisk kallpressad juice med spenat, grönkål och ingefära från Garant. Mycket frisk, fräsch och god. En hel del smak av ingefära vilket jag älskar.

Att köra en för året nyköpt gräsklippare tills det började bolma grå-vit rök ur motorn. Testade att ställa in den i garaget, dra ner porten, låsa och låtsas som att det aldrig hänt. Funkade bra i några dagar men sedan kom verkligheten och åt upp allt.

Har sett Kapten kalsong The movie. Rekommenderas om du är på dåligt humör. Det går inte att inte skratta.

Har testat att ta jordnötssmör på majskakor. Det var så jäkla äckligt. Åt ändå tre stycken snabbt för jag var vrålhungrig. Åh, herre gud! Jag får kväljningar bara jag tänker på den kombinationen i min mun igen.

Har testat att sälja gamla utemöbler på Blocket. Först var det gjutjärn, sedan var det inte gjutjärn, sedan var det gjutjärn ändå och till sist var det inte gjutjärn. Krångligt material. Jag vet inte vad som är rätt. Antingen så gjorde köparen en mycket bra affär och jag en mycket dålig. Eller så gjorde jag en bra affär och köparen en okej. Jag tycker i alla fall att utsikten är bättre nu när inte det tunga möblemanget möter min blick och suger energi varje morgon.

Har testat Ikeas veganska korv med picklad rödkål, sötstark senap och rostad lök för en tia i Bistron. Får helt klart godkänt.

Nu kan alla köttätare, som går igång på att vegetarisk mat ofta efterliknar köttprodukter i form och färg, hålla sig för näbben. Korven ser ut som en grönsakskorv i konsistensen. Hoppas att alla tycker att det är okej att den är rullad som formen av en morot.

Har också testat Ikeas veganska fruktbaserade mjukglass gjord på jordgubbar. Fin rosa färg, mycket fruktsmak och god. Serveras i bägare, våffla eller glutenfri våffla och kostar bara tio kronor. Perfekt val för dig som vill skippa mejeriprodukter, föredrar växtbaserade alternativ eller har lust att göra en insats för miljön.

Har gått på teater på Mölndals Teaterhus och sett på en skräckhistoria skriven av ett gäng härliga ungdomar som gått sommarkurs. Drömde om de otäcka tvillingsystrarna efteråt. Om jag var en person som ordnade fyrtioårsfest hade jag bokat det här gänget och satt ribban för festen.

Har sett tredje säsongen av La casa de papel. Plöjde alla avsnitt på två dagar. Hoppas verkligen att fjärde säsongen är på g snart.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s