Ett bättre tips

Jag vill verkligen rekommendera den här dokumentären om Alexander Mcqueen. När jag var i modevärlden var han min stora idol. Jag rös när jag såg hans kreationer. Jag tänkte att ingenting kan bli bättre än det han skapade. Han bjöd ut hela sin själ i sitt arbete och hans okonventionella design och spektakulära modevisningar gick rakt in i hjärtat på mig.

Gillar du mode och konst tycker jag absolut att du ska se den här dokumentären. Den visas till den 22 augusti på svtplay.se.

https://www.svtplay.se/video/22769254/alexander-mcqueen

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s