Vecka 33

Sträva alltid efter att vara din egen Guru. Tanken är inte att någon annan ska styra ditt liv och din utveckling. Det ska du göra. Bara du. Det är lätt att sätta andra mer upplysta personer på en piedestal och tro att de vet bäst. Du kan lyssna på andra och bli inspirerad av andra, men det är ändå du som måste välja och ta till dig det som känns rätt för just dig. Du måste kritiskt sålla i de välmenande råden och hitta din väg, ditt sätt. Ingen annan än du vet vad som är bäst för dig. Lyssna till dig själv och lita på din intuition och din känsla. Du är här för att vara du. Ingen kan din livsväg bättre än du själv.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s