Vecka 31

Jag har aldrig tagit kärlek för givet. Kanske när jag var nyfödd eller väldigt liten, men det är ingenting jag minns. Åren efter det har kärlek inte varit en självklarhet för mig. Jag har jagat den, slagits för den, försökt leva i den, strypt den, hatat den. Jag har gjort avkall på mig själv för att få den, anpassat mig, tvingat den. Andra människor har blivit som de tror att jag vill ha dem för att jag ska ge. Kärlek kan vara obehaglig och tungrodd. Den kan få människor att göra skeva saker. Men allt det här var saker jag kände innan ni kom. 

Det finns ingenting som gör mig mer lycklig än er kärlek. Tack för att jag får älska er och känna i mitt innersta hur mycket ni älskar mig. Jag visste inte att kärlek kunde vara så lätt, så självklar, så ädel och fulländad. Förut, innan, tänkte jag aldrig på att jag skulle få uppleva det här. Jag visste inte ens att det fanns. Den här rena, raka kärleken. Jag vaknar upp varje dag och badar. Vadar ut tills hela kroppen är dränkt och stannar där. Det finns ingenting bättre än det här. Ingenting bättre än ni.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s